Bine aţi venit

Atunci când creează un produs nou, designerii noştri au în vedere trei coordonate, esenţiale oamenilor activi la orice vârstă: energie, relaxare, stil.
Energia - motorul care ne pune în mişcare în fiecare zi; avem nevoie de ea dimineaţa, când începem o zi nouă, pe care vrem să o transformăm într-un succes. Relaxarea - liniştea pe care o dorim seara, după o zi plină, odată ce am revenit în confortul familial. Stilul - expresia eleganţei casnice, îmbinarea armonioasă dintre tehnologia şi designul aduse în propria locuinţă.

Designul produselor Belform este realizat împreună cu o echipă de specialişti-designeri, care lucrează pentru lansarea de produse noi şi originale, în acelaşi timp practice şi moderne, preferate şi alese de clienţii finali dintr-o largă ofertă de produse. Belform realizează o gamă completă de produse – căzi simple, cădiţe de duş, căzi cu hidromasaj, mini-piscine. Toate aceste produse sunt realizate numai din acril, material care câştigă teren şi pe piaţa românească, în detrimentul celorlalte materii prime utilizate pentru fabricarea căzilor (fontă, inox, fibră de sticlă).
Puteţi găsi pe acest site produsele Belform, în funcţie de preferinţele dvs. Apoi, vă aşteptăm în magazinele partenerilor noştri.