Despre noiBelform este o companie românească specializată în producţia de căzi din acril. Înfiinţată în 1992, Belform are în prezent 50 de angajaţi şi o capacitate de producţie de 60000 bucăţi anual. În anul 2004, Belform a început producţia de căzi din acril, iar din 2006 s-a situat pe locul 3 în topul producătorilor de căzi de acest tip din România (conform studiului făcut de compania BRG Consult din Anglia; www.brgconsult.com) şi a devenit primul producător local de cădiţe de duş şi al doilea producător local de căzi cu hidromasaj.

Structura de producţie este una dintre cele mai performante din România, astfel încât să asigure realizarea unui produs finit stabil în timp.


Designul produselor Belform este realizat împreună cu o echipă de specialişti-designeri, care lucrează pentru lansarea de produse noi şi originale, în acelaşi timp practice şi moderne, preferate şi alese de clienţii finali dintr-o largă ofertă de produse.

Belform realizează o gamă completă de produse – căzi simple, cădiţe de duş, căzi cu hidromasaj, mini-piscine. Toate aceste produse sunt realizate numai din acril, material care câştigă teren şi pe piaţa românească, în detrimentul celorlalte materii prime utilizate pentru fabricarea căzilor (fontă, inox, fibră de sticlă).