Produsele Belform



Produsele Belform corespund normelor de calitate europene şi sunt atestate de instituţiile romaneşti de profil. Materia prima folosită provine de la cei mai buni producatori de pe plan mondial.

Foi de acril de la Lucite - Anglia (cel mai cunoscut brand de plăci de acril)

Sisteme de hidromasaj de la AquaJet - Italia

Sisteme de control Balboa - SUA

Acrilatul turnat* este unul dintre cele mai populare materiale ale zilelor noastre pentru fabricarea căzilor şi duşurilor. Este cald la atingere, potrivit pentru o îmbăiere relaxantă, iar apa se menţine caldă mult mai mult timp. Suprafaţa sa solidă, extrem de rezistentă şi neporoasă, se opune în mod natural acumulării impurităţilor şi mucegaiului, curăţarea fiind deosebit de facilă. Dacă igienizarea este realizată conform instrucţiunilor producătorului, suprafaţa îşi va menţine aspectul pe termen nedefinit.

Căzile din placă acrilică turnată sunt disponibile într-o gamă foarte largă de forme şi culori. În fapt, placa acrilică Lucite® este unică deoarece este colorată în masă - nu este doar o vopsea pulverizată pe suprafaţă. Din acest motiv nu se va decolora în timp şi va absorbi impacturi care ciobesc alte materiale.

Acrilul turnat are un preţ puţin mai mare decât fibra de sticlă, dar este cea mai bună investiţie pe o perioadă lungă de timp. În condiţii normale de folosire, o cadă Belform din acril Lucite® va dura probabil mai mult decât o viaţă de om!